Povestea noastra

Buna ziua, a venit momentul sa ne cunoastem. Eu sunt Filip, micul print, iar ea este mama mea Veronica, cea care va ofera aceste produse personalizate, brodate sau gravate. Inca de cand eram pe drum spre acest taram de vis ii transmiteam mamei bucatele din imaginatia mea debordanta care s-au transpus in produse unice, pline de creativitate facute cu pasiune in atelierul nostru, special pentru voi.

Paturica si Pernuta Personalizate FetiteIn Atelierul Micului Print, puteti personaliza o sumedenie de produse pentru diverse evenimente importante din viata voastra precum trusouri de botez, marturii pentru nunta, cadouri pentru familie, decoratiuni pentru casa si lista poata continua. Va vom surprinde permanent cu produse noi, pentru ca orice concept poate prinde viata cu un ac, o ata, un gravator, multa imaginatie si dragoste pentru frumos.

Avem o colectie speciala de obiecte de imbracaminte, atat pentru cei mici cat si pentru adulti, care imbina cele mai noi si calitative materiale cu motivele traditionale romanesti.

Marea majoritate a produselor se pot personaliza cu numele si mesajul dorit. Fie ca vorbim despre o paturica, o pernuta sau un prosop personalizat pentru cei mici, toate acestea vor fi brodate cu grija si atentie la detalii, folosind cele mai bune materiale si aparate de ultima generatie, la care adaugam un strop de pasiune si pricepere. Puteti vedea chiar aici cateva exemple cu produsele de pe stoc.

Pentru ca tinem foarte mult la clientii nostri, oferim servicii si produse de inalta calitate, pentru ca vrem sa stiti ca la Atelierul Micului Print, fiecare produs pe care il cream are o poveste aparte si un aspect nobil.